Bhojpuri Shayari 2021

Bhojpuri Shayari 2021

दोस्तो आज आप लोगों के लिए हम एक से एक
बढ़कर Bhojpuri Shayari, लाए हैं ताकि आप
पढ़ सके और मनोरंजन कर सके तो दोस्तो आपको
ऐसी ही Bhojpuri Sad Shayari
हमारे (ब्लॉग) पर पढ़ने के लिए मिलेगी तो दोस्तो
आप जरूर पढ़ें और ऐसी ही
Bhojpuri Love Shayari पढ़ने के लिए हमारे
ब्लॉग पर जरूर आए, और आपको यदि, 
ये पोस्ट अच्छा लगे तो अपनों दोस्तो साथियों
में जरूर शेयर करें ताकि आप के साथी भी
इस पोस्ट को पढ़े!
तो चलिए पोस्ट को पढ़ते हैं,

Bhojpuri Shayari 2021



        Bhojpuri Shayari 

      की जीतना रतिया में जागल ह ई तोहरा खातिर
      उतना तू हूं जागल ह ऊ का और अंखियां मरेलु
      सबके सहंवा घटवा पर जाना पागल ह ऊ का

      Ki jitna ratiya me jagal h ie tohra
      Khatir utna tu hu jagal h u ka aur
      Ankhiya marelu sabke sahanwa
      Ghatwa par jana pagal h u ka


Bhojpuri Shayari 2021


    Bhojpuri Love Shayari

    जलेबी ले आइल बानी मेंलवा से खियाइ त खैबु का
    और बड़ा दिन हो गइल तोहके देखले खाली फोनवे
    से बत याई बू का 

    Jalebi le aail bani melea se khiyai
    T khaibu ka aur bada din ho gail 
    Tohke dekhle Khali phonwe se 
    Batyaibu ka
   
Bhojpuri Shayari 2021


   Bhojpuri Sad Shayari 

      की जब नाक पर रहैला गुस्सा त भौकाल लागेलू
      और जब पहीरे लू करिय सूट त बवाल लागेलू

      Ki jab naak par rahela gussa t 
      Bhaukal Lagelu aur jab pahire
      Lu kariya suit t Bawal lagelu

Bhojpuri Shayari 2021



    New Bhojpuri Shayari

     अरे तू गुल्लक के ना सिक्का ना पूरा हजार रहलू
     हम रहनी नदी आ तू बीच मझधार रहलू और
     ताहर अंदाज कुछ बदलल लागता और शायद ई तू
     भुला रहलू पीयवा से हमार रहलू 

     Are tu gullak ke na sikka na pura
     Hajar rahlu ham rahni nadi aa tu
     Bich majhdhaar rahlu aur tahar
     Andaj kuch badlal lagata aur 
     Shayad I tu bhula rahlu piyawa
     Se pahile hamar rahlu

Bhojpuri Shayari 2021



    Bhojpuri Shayari Sad 

        केहू कहत रहे तोहार वाली दो चार दिन से
        दिखत नैखे हमहू कहनी जाए द मर्दे कोनो
        दिकत नईखे आज कल के प्यारे अइसन बा
        ढेर दिन टीकत नईखे 

        Kehu kahat rahe tohar wali
        Do char din se dikhat naikhe
        Hamhu kahni jaye d marde
        Kono dikat naikhe aaj kal ke 
        Pyare aisan ba dher din tikat
        Naikhe!



    

Tags

bhojpuri shayari

bhojpuri shayari in hindi

bhojpuri funny shayari

bhojpuri shayari wallpaper

bhojpuri sad shayari

bhojpuri shayari download

hindi shayari

bhojpuri shayari video

bhojpuri shayari in english



एक टिप्पणी भेजें

1 टिप्पणियाँ

riya yadav ने कहा…
bahut hi shandar bhojpuri shayari share kiye hai aap